sluiten

Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Bekijk snel onze unieke arrangementen tijdens COVID-19

U boekt zonder risico want u mag gratis verplaatsen bij corona restricties!

Alle classics uit The Great American Songbook komen tot leven met onze fantastische crooner Willem

Jazz & Swing zanger Willem

Droomt u van een jazzband met zanger in de stijl van Frank Sinatra of Michael Bublé op uw feest of bruiloft? Onze getalenteerde en ervaren zanger Willem brengt de tijdloze classics uit The Great American Songbook weer tot leven.

100% COVID-19 PROOF

Al onze samenstellingen, dus ook deze, zijn COVID-19 proof. Wij kunnen met minstens 1,5 m afstand onderling ons optreden verzorgen!

Samenstelling

Check beschikbaarheid
Check beschikbaarheid

Zien en horen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Muziekfragmenten

Videoclip

Overzicht van het repertoire

Informatie

Tijdloze jazz classics

Droomt u van een jazzband met een zanger in de stijl van Frank Sinatra, Nat King Cole en Michael Blublé op uw bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft? Overweeg dan een jazzband met onze ervaren talentvolle zanger Willem.

Willem laat zich volledig inspireren door deze geweldige zangers uit de jaren '40 en '50. Met hetzelfde oog voor presentatie en passie voor de swing era brengt hij de romantiek en hartenleed des levens samen in prachtige songs afkomstig uit The Great American Songbook. En terwijl de middag of avond begint met heerlijke easy listening zal er later desgewenst iets meer olie op het vuur gegooid worden en worden de meer funky en dansbare songs uit de jazz en soul geschiedenis gezongen voor een eventueel voetje van de vloer.

Op en top kwaliteit

Willem is één van die zeldzame vocalisten die zonder moeite en op subtiele wijze het publiek bespeelt. Zonder opdringerig te zijn en zonder overdreven de interactie te zoeken, maar gewoon, zoals hij is: een amaibele verschijning met een goede lach en een zeer verzorgd uiterlijk. Tel daarbij op een dijk van een stem, en u zult ervaren hoe bijzonder het is om musici van deze kwaliteit en dit niveau op uw feest of bruiloft uit te nodigen.

Bezettingen

De stijl en het repertoire van Willem komen goed tot hun recht in combinatie met de swingende bezetting van het Allround Jazz Trio.

Voor nog meer variatie en die échte jazz sound van saxofoon kunt u deze combinatie ook uitbreiden tot het Allround Jazz Kwartet.

Voor kleine of intieme situaties (bijvoorbeeld een diner voor zo'n 30 man), zou u ook kunnen overwegen om Willem te boeken bij ons Piano Duo.

 

Waarom de Jazz Centrale?

  • Meer dan 300 optredens per jaar
  • Een team van enthousiaste professionals
  • Kars koos zelf alle musici zorgvuldig uit
  • Altijd volume op achtergrondmuziek
  • We spelen in heel Nederland en België
  • Verzorgde kleding
  • Sfeervolle verlichting
  • We zorgen voor apparatuur en instrumenten
  • 100% zekerheid dat we ook echt komen
Tarieven

Alternatieven

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Laat Kars u adviseren!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"