Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Een diva op het podium die moeiteloos schakelt tussen authentieke jazz, groovy soul en jazzcovers van hedendaagse hits

Tarieven

Jazz en soul zangeres SaraLee

Als u kiest voor onze fantastische jazz en soul zangeres SaraLee, geeft u de jazzband op uw feest of evenement een ongekende allure. Want wat is er voor u en uw gasten aansprekender dan een ware jazzdiva op het podium, die alle bekende jazzclassics zingt, en moeiteloos overschakelt naar meer groovy soul- en poprepertoire? SaraLee kan het allemaal.

Beschikbaarheid: 

Op aanvraag

De beschikbaarheid van deze bezetting is zeer goed! Dankzij ons grote team kunnen wij altijd een optreden voor u verzorgen in deze samenstelling, in heel Nederland en België. Zelfs vandaag of morgen! Voor definitief uitsluitsel kunt u ons direct Whatsappen en u weet het vaak binnen 5 minuten.

Vraag direct de beschikbaarheid op via Whatsapp. Of neem contact op via deze site.

Boven verwachting!

Vanaf het eerste contact verliep de communicatie soepel. De Jazz Centrale begreep precies wat wij voor ogen hadden voor ons feest en dacht mee over de avond. De uiteindelijke uitvoering was boven verwachting! Pianist heeft op onze eigen piano fantastisch gespeeld, drummer en contrabas speelden geweldig op elkaar in, zangeres zong loepzuiver.

Alexandra Mes

Een fantastisch feest gehad

Een fantastisch feest gehad met goede jazz en mooie zang. Ik hoop het nog eens over te doen en dan zeker met de zelfde mensen. Bedankt.

John Gerrits

Zien en horen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Muziekfragmenten

Let op: druk eerst op om de muziek te starten.

Videoclip

Overzicht van het repertoire

Informatie

‍Diva pur sang

SaraLee is zo'n zeldzame zangeres die zich op het podium een ware diva toont. Zoals u de jazzklassiekers van de grootheden kent, zo hoort u ze van Sarelee. Met swingers als "Fly me to the moon" en "Take the A-train" zet ze elk optreden een klassieke jazzsfeer neer die u zo goed kent van de LP's en CD's, waarop grootheden als Billie Holiday en Ella Fitzgerald hun finest hour kennen.

Gevarieerd repertoire

Naast het overbekende repertoire van de oude meesters, heeft SaraLee een aansprekend repertoire van nieuwere artiesten in de stijl van bijvoorbeeld Amy Winehouse, Erykah Badu en Bill Withers: een fantastisch playlist om uw feest of event dat in eerste instantie klassiek begint, te kunnen omtoveren tot swingend geheel van jazz, soul en groovy popliedjes.

SaraLee is een van de meest gevraagde Nederlandse jazz-zangeressen en heeft een schat aan ervaring. Met haar enthousiaste en opgewekte uitstraling weet ze elk optreden tot een onvergetelijke belevenis te maken. U en uw gasten zullen buitengewoon onder de indruk zijn van een jazzband waarvan SaraLee deel uitmaakt!

Bij welk bezettingen is SaraLee te boeken?

Al onze vocalisten komen het beste tot hun recht met de swingende bezetting van ons Allround Piano Trio

Voor nog meer variatie en die échte jazz sound kunt u deze bezetting ook uitbreiden met saxofoon:

 Voor kleine of intieme situaties (bijvoorbeeld een diner voor 30 man), zou u ook kunnen overwegen om SaraLee te boeken bij ons Allround Piano Duo.

Andere wensen?

Heeft u specifieke andere wensen, dan kunt u natuurlijk altijd met Kars overleggen. Wij zoeken graag naar een oplossing om de beste combinatie voor uw feest of evenement in te zetten.

Waarom de Jazz Centrale?

 • Meer dan 300 optredens per jaar
 • Een team van enthousiaste professionals
 • Kars koos zelf alle musici zorgvuldig uit
 • Altijd volume op achtergrondmuziek
 • We spelen in heel Nederland en België
 • Verzorgde kleding
 • Sfeervolle verlichting
 • We zorgen voor apparatuur en instrumenten
 • 100% zekerheid dat we ook echt komen

De Jazz Centrale — gegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de brancheorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke bureau of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.
 • Wij bieden u 100% zekerheid.
 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.
 • Persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Tarieven

Passend advies

Wij zijn goed geholpen door de Jazz centrale. Passend advies bij wat wij zochten voor ons huwelijk en een fantastische uitvoering. Het was een geslaagde avond.

Bart

Super geslaagd feest

We hebben een hele leuke en ontspannende avond gehad met de Jazz Centrale, veel van de gasten gaven complimenten over de band en de muziekkeuze. Wat ik vooral heel fijn vond is de website waar alles heel duidelijk uitgelegd wordt en waarop je kunt reageren. Ook de reactie terug was heel vlot. De mensen van de band zelf ook heel vriendelijk en alles bij elkaar heeft dat bij gedragen aan een super geslaagd feest. Bedankt!

Debby Laurey

Excellent!

If you want to create some spontaneity and fun at your event, and you enjoy listening to a classy assembly of jazz musicians then “De Jazz Centrale” is the band for you. Changing their tempo from slow ballads to up-beat tempo they create a wonderful atmosphere ranging from dreamy listening to feet-stomping rhythms. They recently appeared before 450 guests at the Stainless Steel World gala dinner in Lanaken, Belgium, 30th and their up-market enthusiasm and excellent musicianship soon had guests on their feet dancing and enjoying the wonderful ambiance and sounds they create.

John Butterfield Conference

Uitstekend verlopen

We vonden het allemaal uitstekend verlopen en zijn tevreden over jullie bijdrage. De muziek en de stijl paste mooi bij de sfeer van de avond. Swingend, maar niet overheersend. Volgens mij hebben mijn collega’s genoten van jullie optreden. Dank daarvoor!

Jannemiek Verhoeven

Meest gekozen alternatieven

Onderstaande combinaties worden vaak gekozen in plaats van deze bezetting.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Laat Kars u adviseren!

"Als muzikant en bandleider ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"