Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Bij ziekte van een muzikant garanderen wij een 100% volwaardige vervanging

Professionele musici van absolute topklasse met jarenlange ervaring

Persoonlijk advies voor een jazzband op maat

Wij spelen in heel Nederland en België

De specialist in live jazz bands voor zakelijk en particulier

100% gespecialiseerd in live achtergrondmuziek

Gespecialiseerd in last-minute boekingen

Voorwaarden i.v.m. corona

Inmiddels kan corona niet meer als overmacht worden beschouwd. De lockdowns en sluiting van horeca en evenementenlocaties veroorzaken voor onze beroepsgroep zeer grote schade. Vele beroepsmusici hebben geen recht gehad op de generieke noodsteun en lopen financieel op hun laatste benen, daar waar grote dele van de economie beter dan ooit draaien. Deze verdeling van schade is erg oneerlijk.

We vragen u deze situatie in gedachten te houden bij het lezen van onderstaande voorwaarden.

Wij hanteren twee voorwaarden. Op deze manier blijft het overzichtelijk. Na twee jaar corona is namelijk wel gebleken dat het vrijwel ondoenlijk is om boekingsvoorwaarden op te stellen die alle tientallen scenario's dekken.

U wilt uw boeking verplaatsen i.v.m. corona

  • U betaalt een vergoeding van 25%
  • Deze vergoeding geldt nadrukkelijk in alle omstandigheden. Dus of er nu een lockdown of geen lockdown is, of het nu overmacht is of niet, of de horeca nu wel of niet geheel of tijdelijk gesloten is, of er nu wel of niet een beperking van het aantal aanwezigen is, of wat voor reden er ook is voor de verplaatsing.
  • U betaalt deze vergoeding omdat wij veel extra werk hebben aan het verplaatsen van de boeking. We moeten de beschikbaarheid van musici opnieuw checken, de boekingsbevestigingen moeten opnieuw verwerkt en verstuurd worden en we moeten allerlei andere extra administratieve handelingen verrichten.
  • Ook betaalt u deze vergoeding omdat musici de datum van uw boeking hebben vrijgehouden en hiervoor andere opdrachten hebben afgewezen. Wij worden geboekt op een breed scala aan activiteiten, dus zelfs als bijv. de horeca volledig gesloten is, hadden wij werk op bijv. een uitvaart kunnen aannemen. Of wanneer boekingen in Nederland niet mogelijk zijn, zou het voor ons mogelijk zijn geweest in België op te treden. Het is dus nooit zo zwart/wit als het lijkt. Om deze schade enigszins te compenseren betaalt u deze vergoeding.

U wilt uw boeking annuleren i.v.m. corona

  • U betaalt een vergoeding van 50%
  • Deze vergoeding geldt nadrukkelijk in alle omstandigheden. Dus of er nu een lockdown of geen lockdown is, of de horeca nu wel of niet geheel of tijdelijk gesloten is, of er nu wel of niet een beperking van het aantal aanwezigen is, of wat voor reden er ook is voor de annulering.
  • U betaalt deze schadevergoeding zodat u ons compenseert voor de gederfde inkomsten die in deze dramatische tijden voor beroepsmusici zo hard nodig zijn.