Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Bij ziekte van een muzikant garanderen wij een 100% volwaardige vervanging

Professionele musici van absolute topklasse met jarenlange ervaring

Persoonlijk advies voor een jazzband op maat

Wij spelen in heel Nederland en België

De specialist in live jazz bands voor zakelijk en particulier

100% gespecialiseerd in live achtergrondmuziek

Gespecialiseerd in last-minute boekingen

Livestream jazzconcert
voor uw online bedrijfsevent
of online privé feestje

Boek een virtual private concert van één van onze jazzbands tijdens uw online bedrijfsevent, voor uw privé feest of als verrassing voor een ander. Een online optreden, live gestreamd in hoge kwaliteit naar uw collega's of naar uw online feestje!

Vanuit onze studio in Rotterdam streamen wij een live online privé concert naar uw online feestje of event, zodat u ondanks COVID-19 toch kunt genieten van een live jazz concert!

Wij verzorgen alle techniek en zorgen voor perfecte streaming naar alle bekende platformen als Zoom, Teams, Youtube of Jitsy.

"Celebrating my online birthday party with friends and family from all over the world, the Jazz Centrale brought us live music so we listened and danced and drank and had a great time. Wonderful music, Kars :)"

- Gaia, Brussel

Kies uw jazzband of vinyl DJ 

Zo werkt een online optreden

Wat is de samenstelling van een bandje?

U kunt kiezen uit alle samenstellingen op onze website, met of zonder zanger of zangeres.

Wat kost een livestream optreden

Ga naar onze tarieven pagina voor meer informatie. Direct mogelijkheden bespreken? Start direct via Whatsapp een gesprek met Kars.

Hoe lang duurt een livestream optreden?

Alles is uiteraard in overleg, maar meestal worden we geboekt als speciale act tijdens een online bedrijfsevent of voor het geven van een kort concert tijdens een online privéfeest. In het algemeen duurt een optreden 30 tot 60 minuten. Andere tijden zijn vanzelfsprekend ook mogelijk in overleg.

Via welke platformen zenden jullie uit?

Wij kunnen livestreamen via alle bekende platformen zoals ZOOM, Microsoft Teams, Google Hangouts, Jitsy enzovoorts. We geven echter wel de voorkeur aan Google Hangouts, omdat dit platform verreweg de beste muziekkwaliteit garandeert.

Een van onze jazz duo's speelt tijdens een livestream. We zorgen voor adequate apparatuur en verlichting.

Is het mogelijk interactie met de musici te hebben?

Jazeker! We kunnen wat over onszelf vertellen, over de muziek die we spelen en we kunnen zelfs verzoekliedjes spelen, zolang het jazz is.

Zijn er speciale technische vereisten?

Wij raden zeer dringend aan om iedereen te laten luisteren met een hoofdtelefoon. Dit is vele, vele malen beter voor de muziekkwaliteit en het voorkomt bovendien 'feedback' (hoge piepen, iedereen die online vergadert kent het wel...) Verder zijn er geen speciale vereisten.

Kies uw jazzband of vinyl DJ 

Hartelijk welkom bij "mijn" Jazz Centrale!

"Mijn naam is Kars Veling, oprichter van de Jazz Centrale! Ik ga u helpen aan een zeer professionele jazzband voor uw bruiloft, feest of zakelijke event.

De Jazz Centrale ontzorgt u volledig! U hoeft niet zelf uren te zoeken op allerlei verzamelsites om een passende jazz band te vinden. Evenmin hoeft u tientallen jazzbandjes te mailen en te informeren naar beschikbaarheid.

Het concept is echt uniek—u bepaalt zelf de grootte van de jazzband en u kiest zelf welke instrumenten u in de jazzband wilt hebben. Uiteraard met mijn advies!

Alle musici in mijn team zijn fulltime professionals en gespecialiseerd in achtergrondmuziek. Ik heb ze zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt rekenen op musici van absolute top-klasse!"

Wie zijn wij?

De Jazz Centrale is opgericht door Kars Veling, onze pianist en zakelijk leider die in de loop van de jaren een fantastisch team van de allerbeste jazzprofessionals heeft samengesteld.

Ook voor een online privé concert kiest u natuurlijk voor de kwaliteit van zeer ervaren professionals.

Wij bieden:

  • de beste professionals uit de Nederlandse jazzwereld
  • professionele aanpak
  • zeer snelle reacties op uw aanvraag
  • persoonlijke benadering, want slechts één aanspreekpunt!
Tarieven