sluiten

Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Het allround jazz duo — onze meest geboekte combinatie. Met onze elektronische piano overal inzetbaar!

Het swingende piano jazz duo

Een compact jazzbandje bestaande uit piano en contrabas. Bescheiden volume en toch de sfeer van een live jazzband. Niet voor niets onze meest geboekte bezetting!

Samenstelling

Check beschikbaarheid
Check beschikbaarheid

Kwalitatief zeer goed

Kars en zijn band waren de perfecte omlijsting van een zeer geslaagde avond. Band was mooi op tijd. Geruisloze set up. Heerlijke easy listening jazz gevolgd door een zwoele Bossanova avond. Kwalitatief zeer goed en allemaal heel stijlvol. Warm aanbevolen.

Wouter

Passend advies

Wij zijn goed geholpen door de Jazz centrale. Passend advies bij wat wij zochten voor ons huwelijk en een fantastische uitvoering. Het was een geslaagde avond.

Bart

Zien en horen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Muziekfragmenten

Let op: druk eerst op om de muziek te starten.

Videoclip

Overzicht van het repertoire

Informatie

De populairste bezetting bij de Jazz Centrale

Dit jazzduo is zonder twijfel de meest populaire bezetting bij de Jazz Centrale! Of het nu gaat om prive feestjes of bedrijfsevenementen, bij elke gelegenheid is de inzet van dit jazzduo zeer geschikt. Door de compacte afmetingen, het vriendelijke tarief en het bescheiden volume, hebben al vele honderden klanten genoten van de sfeer die dit jazzduo creëert.

Een voordelige keuze

Heeft u een beperkt budget, maar wilt u wel de charme van live jazz? Dan is de keuze voor één van de jazz duo's een hele verstandige. U kunt dan tóch genieten van echte authentieke jazz, gebracht door enthousiaste professionele jazzmusici.

Zeer aangenaam volume

Dit jazz duo met contrabas en piano is erg compact en brengt een gezellige, intieme sfeer met zich mee. De klankleur van onze muziek in deze bezetting is erg mild en op bijzonder aangenaam volume. We spelen een prettige mix van mooie ballads, swingende jazz, gemixed met romantische bossa nova en vrolijke samba's.

Omdat het volume zo beperkt is, kunt u een jazz duo bijvoorbeeld inzetten bij kleinschalige diners met uw bedrijf, op intieme huwelijksdiners of bij zakelijke bijeenkomsten waarin het zachte volume erg belangrijk is.

Compacte afmetingen

Als er maar weinig ruimte beschikbaar is voor de band, dan kan een jazz duo vrijwel toch altijd spelen. Met dit Piano Duo kunnen we al op een oppervlakte van 2 bij 2 m2 optreden. En omdat het volume zo beperkt is, is het niet nodig dat er wat meters tussen de band en het publiek zijn. Uw gasten zullen elkaar -- zélfs dichtbij de band -- nog goed kunnen verstaan.

Waarom de Jazz Centrale?

  • Meer dan 300 optredens per jaar
  • Een team van enthousiaste professionals
  • Kars koos zelf alle musici zorgvuldig uit
  • Altijd volume op achtergrondmuziek
  • We spelen in heel Nederland en België
  • Verzorgde kleding
  • Sfeervolle verlichting
  • We zorgen voor apparatuur en instrumenten
  • 100% zekerheid dat we ook echt komen
Tarieven
Check beschikbaarheid

Genoten

We hebben van de muziek genoten en we hebben ook van onze gasten zeer leuke en positieve reacties gekregen. Dus een geslaagd optreden van het Jazz Duo!

Christiaan Moes

Genoten!

Jullie bedankt voor het optreden! Wij hebben genoten van jullie optreden en hebben ook leuke reacties van onze gasten gekregen.

Florien van der Windt

Grote klasse

Zowel het bruidspaar als ikzelf waren erg tevreden over jullie aanwezigheid en de sfeervolle muziek die jullie ten gehore brachtten. Ook van de gasten kwamen er goede reacties. Juist het subtiele, warme geluid dat niet opdringt maar wel voor de juiste sfeer en swingende noot zorgt, maakt dat alles op zo’n receptie klopt. Dat is dus grote klasse.

Erna Hemming

Zeer te spreken

Bij deze wil ik jullie team bedanken voor het optreden op 10 . Iedereen van zeer te spreken over het optreden van het Jazz Duo! Ik hoop dat het duo net zo heeft genoten van de avond als wij.

Irinde Peters - Winkelman en Van Hessen

Alternatieven

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Laat Kars u adviseren!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"