Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Bekijk snel onze unieke arrangementen tijdens COVID-19

Boekingen voor
kerst 2020 nu mogelijk!

Huur met kerst een jazzbandje of vinyl DJ voor uw kerstontbijt, kerstborrel of kerstdiner

'Welkom bij 'mijn' Jazz Centrale! We zijn gespecialiseerd in het leveren van jazzbandjes met 100% professionele, zeer ervaren musici die op elke zakelijke of private aangelegenheid een sfeervolle sfeer neer weten te zetten.'

- Kars Veling
Zakelijk leider en pianist

Organiseert u met kerst een kerstontbijt, kerstdiner of kerstborrel voor uw collega's, klanten of familie? Huur dan eens een jazzband van de Jazz Centrale in! Of swing op de grammofoonplaten van de jazz DJ! Speciaal tijdens de feestdagen spelen wij een swingend, gezellig jazzy kerstrepertoire. Zo voorziet u uw kerstfeest van sfeervolle jazz en kerstjazz.

Kies uw jazzband of vinyl DJ 

Kom in de sfeer

Beluister hieronder alvast een impressie van onze sfeervolle kerst jazz

Vrolijke kerstliedjes in een swingende jazzstijl

Een kerstborrel of kerstdiner is natuurlijk niet compleet zonder sfeervolle achtergrondmuziek. Speciaal om die reden doorspekken wij tijdens de feestdagen ons regulier jazzrepertoire met de mooiste kerstliedjes. Ons repertoire is op die manier uitstekend aangepast aan de specifieke wensen tijdens de feestdagen. Uw gasten zullen aangenaam verrast door de swingende vertolking van de overbekende hits.

Ons vrolijk swingende kerstrepertoire

Hieronder een indruk van ons swingende kerstrepertoire dat wij met een live jazzbandje ten gehore brengen.

 • Silver Bells
 • Rudolph the Red Nosed Reendeer
 • Let it snow, let it snow, let it snow
 • I'll be home for christmas
 • The Christmas Song
 • Sleigh Ride
 • Silent Night
 • Jingle Bells
 • Santa Clause is coming to town
 • Have yourself a merry little christmas
 • White Christmas
 • Frosty the snowman

...En vele andere kerstklassiekers!

Kortom: lekker herkenbare sfeervolle kerstliedjes, overgoten met een swingend jazz sausje. Uw gasten zullen ervan genieten!

Meest populaire samenstellingen

Onderstaande bezettingen zijn tijdens de kerstdagen de meestgeboekte jazzbandjes bij de Jazz Centrale. Altijd beschikbaar, altijd swingend, altijd op aangenaam volume en altijd professioneel..

Publiek

Prijs

Volume

Pit

Het meest geboekte jazzduo van de Jazz Centrale (piano en contrabas), uitgebreid met de zwoele en dynamische klanken van het beroemdste jazz-instrument. Gegarandeerd een fantastische sfeer op uw feest of event.

Kijk en Luister

Publiek

Prijs

Volume

Pit

Een alltime favorite, de klassieke combinatie van de mooiste instrumenten voor een allround repertoire en ongeëvenaarde klasse.

Kijk en Luister

Publiek

Prijs

Volume

Pit

Een superswingend jazz trio. Geen drums, maar toch een geweldige swing vanwege de ritmische Jazzgitaar. Bekend geworden door het legendarische jazztrio van Oscar Peterson, Herb Ellis en Ray Brown.

Kijk en Luister

Publiek

Prijs

Volume

Pit

Voordelige en intieme kleine bezetting. Geschikt voor kleinere feesten. Ook ideaal voor concerten aan huis, bijvoorbeeld tijdens een diner.

Kijk en Luister
Kies uw jazzband of vinyl DJ 

Dit vonden onze klanten:

Wat een service

"Wat een service en wat een geluid! Mede door de Jazz Centrale is ons kerstdiner een heel gezellig feest geworden. Wat een prachtige stem heeft Mylene! Toppers! Heel erg bedankt. Universiteit Twente ICTS"


Josee Wesseleer - Universiteit Twente
Maakt het helemaal af

"Op 8 december jl., organiseerde wij (Progress Software) op ons hoofdkantoor in Rotterdam onze “ jaarlijkse kerstborrel” met de muzikale omlijsting van de Jazz Centrale. Het adagium wat zij hanteren “met overleg komen we tot de mooiste oplossingen!” is bij deze professionele organisatie zeker van toepassing.

Na een aantal minuten een kijkje te hebben genomen op de website van de Jazz Centrale, in mijn voorbereiding, werd ik al snel door Kars Veling middels de chatfunctie benaderd met de vraag of alles duidelijk was, en of ik nog eventuele vragen had, dit alles middels een prettige en zeer servicegerichte approach. De keuze was hierdoor snel gemaakt om onze boeking definitief te maken.

Ik zeg: tot volgend jaar Kars!"

Eric Jan Deijl
Progress Software Rotterdam

Een gouden randje

"Ons feest heeft absoluut door jullie band dat gouden randje gekregen. Precies de goede sfeer geraakt, lekker kunnen dansen, maar ook praten was mogelijk. Heel erg bedankt voor jullie fantastische bijdrage."


Daniëlle Dubois
Kerstdiner van Gilead Sciences Belgium
La Plaza Hotel Brussel
Last-minute specialist

"Door afmelding van een band, had ik drie dagen van te voren een muzikale opvulling nodig voor tijdens de kerstborrel. Bij de Jazz Centrale was het binnen een paar uur geregeld. En ook de muzikale prestatie die de twee mannen lieten horen was van goed niveau. Hier spreekt een tevreden klant en ik zal de Jazz Centrale zeker in het hoofd houden bij een volgend evenement."

Koen van Asten
Rivierduinen Servicebedrijf
Hartelijk dank!

"De medewerkers van de NVZ hebben tijdens de kerstborrel genoten van jullie optreden. Het was een sfeervolle, swingende en welkome aanvulling op de avond. Hartelijk dank daarvoor!"

Jan, Monique, Lara, Renske en Marieke —
Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
Kies uw jazzband of vinyl DJ 

Waarom de Jazz Centrale?

 • Aangenaam onversterkt volume;
 • Diverse samenstellingen, voor elk budget;
 • Professionele musici (conservatorium);
 • Groot team: optreden gaat altijd door;
 • Enthousiaste en verzorgde musici;
 • Vereist weinig ruimte.
 • Snelle professionele reacties op mail en telefoon;
 • Aangenaam onversterkt volume;
 • We komen onze afspraken na;
 • Geen anonieme boekingskantoor, maar direct contact;
 • Meer dan 500 optredens in afgelopen 5 jaar.

Het Jazz Centrale concept

De Jazz Centrale is uniek in zijn werkwijze! U stelt zelf het jazzbandje samen! Zo configureert u een bandje, bijvoorbeeld een jazz trio, dat specifiek bij uw muzikale wensen en budget past.

Weet u niet wat u moet kiezen? Geen nood!
Wij hebben door vele honderden optredens buitengewoon veel ervaring, en vrijwel elke situatie al een keer meegemaakt. U kunt dus een beroep doen op onze échte praktijkervaring!

In goed overleg vinden we vrijwel altijd een perfect passend arrangement.

Aangepast aan de situatie

Onze muziek op uw kerstdiner of kerstborrel is altijd aangepast aan de situatie. Het volume is op bescheiden niveau, zodat uw gasten op ontspannen manier met elkaar kunnen converseren. Ook het repertoire kiezen we zodanig, dat dit toegankelijke muziek oplevert—ook voor de niet-jazzkenner!

We nemen u alle zorg uit handen

Wij kunnen zowel voor bedrijven als particulieren onze sfeervolle jazzoptredens verzorgen. Wij worden veel geboekt voor de omlijsting van zakelijke kerstdiners, maar ook voor kerstborrels in de persoonlijke sfeer kunt u bij ons terecht.

Zowel voor bedrijven als particulieren

 • U hoeft maar één ding te voorzien, en dat is een stopcontact. Voor alle overige apparatuur en instrumenten zorgen wij zelf.
 • U bent verzekerd van achtergrondmuziek op zeer hoog niveau. Uw gasten zullen zeker onder de indruk zijn.
 • Als een muzikant plotseling ziek wordt, kunnen wij altijd een even goede vervanger inzetten.

Advies nodig? Bel ons gerust!

Bel of WhatsApp ons gerust om over uw specifieke wensen en plannen te spreken. Wij kunnen vanuit onze grote ervaring vaak een hoop handige tips geven.

Kies uw jazzband of vinyl DJ