Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Bij ziekte van een muzikant garanderen wij een 100% volwaardige vervanging

Professionele musici van absolute topklasse met jarenlange ervaring

Persoonlijk advies voor een jazzband op maat

Wij spelen in heel Nederland en België

De specialist in live jazz bands voor zakelijk en particulier

100% gespecialiseerd in live achtergrondmuziek

Foto 3 - Mooi Paars Fotografie

Ons meestgeboekte jazz trio van piano en contrabas uitgebreid met de jazzy sounds van saxofoon

Swingend jazz trio met de pit van saxofoon

Geen enkele bezetting is zoveel geboekt als ons swingende jazztrio piano + contrabas + saxofoon. Niet vreemd, want deze kleine bezetting is voordelig en geeft toch de sfeer van live muziek. Met de saxofoon krijgt dit trio direct karakter en dynamiek.

100% COVID-19 PROOF

Al onze samenstellingen, dus ook deze, zijn COVID-19 proof. Wij kunnen met minstens 1,5 m afstand onderling ons optreden verzorgen!

Samenstelling

Aanbevolen samenstelling

Piano + Contrabas + Saxofoon

Check beschikbaarheid
Check beschikbaarheid

Enorm geappreciëerd!

De muziek werd door onze gasten enorm geappreciëerd, het was dan ook wel een goede keuze en vooral een goede uitvoering van de muziekstukken, die jullie gekozen hadden. Bij onze eerste “ontmoeting” hebben wij jullie reeds naar waarde kunnen schatten, waardoor we voor deze gelegenheid ook meteen aan jullie dachten. Ook de verantwoordelijken van het restaurant vonden jullie heel goed. Wij hebben ons bijgevolg veroorloofd hen de link naar jullie website door te sturen.

Dietlinde van den Driessche

Zakelijk event

Goed volume

Op onze bruiloft speelde het jazz trio. Zij speelden vanaf het arriveren van de eerste gasten tot het vertrek van de laatste gast op de borrel. Het volume was goed, zijnde achtergrondmuziek. Zij speelden buiten en de versterkers stonden binnen.

Marina & Bas

Bruiloft

Zien en horen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Muziekfragmenten

Draai uw telefoon naar liggend om de muziek in stereo te horen!

Videoclip

Overzicht van het repertoire

Informatie

Jazzy klank van sax

Dit geweldige trio wordt in de basis gevormd door het erg populaire duo piano + contrabas, uitgebreid met swingende saxofoon. Eigenlijk heeft dit trio alles in zich wat mooie live muziek maakt: de majesteuze contrabas en de dynamiek van piano. En natuurlijk... die zwoele sound. Die geweldige klanken van de saxofoon, die een ruimte mooi kunnen vullen en die al van veraf gehoord worden. Die uitstraling van een saxofonist met dat schitterende instrument. Dit trio heeft het allemaal in zich. Vandaar een gegarandeerd succes als u dit trio op uw feest of event laat optreden.

Compact trio

Heeft u geen ruimte voor een grote jazzband met alle toeters en bellen (letterlijk)? Maar wilt u wel genieten van live jazz op het allerhoogste niveau én met die onweerstaanbare sound van saxofoon? Dan is dit compacte jazztrio een fantastische keus. Het trio neemt weinig ruimte in. Reken op ongeveer 2 bij 3 meter. Voldoende om een akoestische of elektronische piano te plaatsen, samen met een contrabas. En een saxofonist neemt doorgaans niet veel meer ruimte dan één vierkante meter.

Perfecte keus

Dit veelgeboekte trio is een perfecte keuze omdat er slechts drie muzikanten worden geboekt. En toch creëert het trio een onwaarschijnlijk mooie sfeer op uw feest, bruiloft of event.

Waarom de Jazz Centrale?

  • Meer dan 300 optredens per jaar
  • Een team van enthousiaste professionals
  • Kars koos zelf alle musici zorgvuldig uit
  • Altijd volume op achtergrondmuziek
  • We spelen in heel Nederland en België
  • Verzorgde kleding
  • Sfeervolle verlichting
  • We zorgen voor apparatuur en instrumenten
  • 100% zekerheid dat we ook echt komen
Tarieven

Wat een goed stel musici

30 juni hebben wij een fantastisch feest gehad vanwege ons 40 jarig huwelijk. Alles klopte: de lokatie, het weer, het eten, de mensen en de muziek. Wat een goed stel musici heb je gestuurd, we kregen van alle kanten complimenten. Goede muziek, maar dat niet alleen, ze kwamen, zochten een goede plek, bouwden rustig op zonder dat iemand het echt merkte en begonnen lekker te spelen. Niks geen drukte of aanstellerij, gewoon lekker spelen op precies het goede volume. Bedankt, de muziek heeft zeker bijgedragen tot een geslaagd feest.

Familie Klei

Huwelijksjubileum

In één woord perfect

Alles is naar wens gegaan, precies zo als we voor ogen hadden. In één woord perfect.

Wanda van der Heijden

Verjaardag

Enorm genoten

We hebben enorm genoten van dit trio. Muziek was geweldig en tevens hun uitstraling. Ook mensen van andere organisaties kwamen op de muziek af om te genieten. Omgang/contacten met de heren waren zeer plezierig. Alles was mogelijk en niet te veel moeite. Super gedaan, ga zo door!

Vidya Gangaram

Zakelijk event

Echte toevoeging

Het optreden afgelopen donderdag is erg goed gegaan. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van hun muziek en ze waren een echte toevoeging op het evenement. Wanneer ik leuke nieuwe aanvragen binnen krijg hoor je zeker van mij.

Lara Roos

Zakelijk event

Laat Kars u adviseren!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"