Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Het meestgeboekte jazzduo piano en contrabas uitgebreid met de jazzy sounds van saxofoon

Tarieven

Allround Jazz Trio met de pit van saxofoon

Geen enkele bezetting is zoveel geboekt als ons swingende jazztrio piano + contrabas + saxofoon. Niet vreemd, want deze kleine bezetting is voordelig en geeft toch de sfeer van live muziek. Met de saxofoon krijgt dit trio direct karakter en dynamiek.

Beschikbaarheid: 

Zeer goed

De beschikbaarheid van deze bezetting is zeer goed! Dankzij ons grote team kunnen wij altijd een optreden voor u verzorgen in deze samenstelling, in heel Nederland en België. Zelfs vandaag of morgen! Voor definitief uitsluitsel kunt u ons direct Whatsappen en u weet het vaak binnen 5 minuten.

Vraag direct de beschikbaarheid op via Whatsapp. Of neem contact op via deze site.

Wat een goed stel musici

30 juni hebben wij een fantastisch feest gehad vanwege ons 40 jarig huwelijk. Alles klopte: de lokatie, het weer, het eten, de mensen en de muziek. Wat een goed stel musici heb je gestuurd, we kregen van alle kanten complimenten. Goede muziek, maar dat niet alleen, ze kwamen, zochten een goede plek, bouwden rustig op zonder dat iemand het echt merkte en begonnen lekker te spelen. Niks geen drukte of aanstellerij, gewoon lekker spelen op precies het goede volume. Bedankt, de muziek heeft zeker bijgedragen tot een geslaagd feest.

Familie Klei

In één woord perfect

Alles is naar wens gegaan, precies zo als we voor ogen hadden. In één woord perfect.

Wanda van der Heijden

Zien en horen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Muziekfragmenten

Let op: druk eerst op om de muziek te starten.

Videoclip

Overzicht van het repertoire

Informatie

Compact trio

Heeft u geen ruimte voor een grote jazzband met alle toeters en bellen (letterlijk)? Maar wilt u wel genieten van live jazz op het allerhoogste niveau én met die onweerstaanbare sound van saxofoon? Dan is dit compacte jazztrio een fantastische keus. Het trio neemt weinig ruimte in. Reken op ongeveer 2 bij 3 meter. Voldoende om een akoestische of elektronische piano te plaatsen, samen met een contrabas. En een saxofonist neemt doorgaans niet veel meer ruimte dan één vierkante meter.

Jazzy klank van sax

In de basis wordt dit trio gevormd door het immens populaire duo piano + contrabas. Eigenlijk heeft dat duo al alles in zich wat mooie live muziek maakt: de majesteuze contrabas en de dynamiek van piano. En dat tegen scherpe tarieven. Maar soms wil een mens wat meer. Die zwoele sound. Die geweldige klanken van de saxofoon, die een ruimte mooi kunnen vullen en die al van veraf gehoord worden. Die uitstraling van een saxofonist met dat schitterende instrument in zijn handen. Dit trio heeft het allemaal in zich. Vandaar een gegarandeerd succes als u dit trio op uw feest of event laat optreden.

Voordelige keus

Dit veelgeboekte trio is een voordelige keuze omdat er slechts drie muzikanten worden geboekt. Ondanks de bescheiden prijs, creëert het trio een onwaarschijnlijk mooie sfeer op uw feest of event.

Waarom de Jazz Centrale?

 • Meer dan 300 optredens per jaar
 • Een team van enthousiaste professionals
 • Kars koos zelf alle musici zorgvuldig uit
 • Altijd volume op achtergrondmuziek
 • We spelen in heel Nederland en België
 • Verzorgde kleding
 • Sfeervolle verlichting
 • We zorgen voor apparatuur en instrumenten
 • 100% zekerheid dat we ook echt komen

De Jazz Centrale — gegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de brancheorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke bureau of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.
 • Wij bieden u 100% zekerheid.
 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.
 • Persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Tarieven

Enorm genoten

We hebben enorm genoten van dit trio. Muziek was geweldig en tevens hun uitstraling. Ook mensen van andere organisaties kwamen op de muziek af om te genieten. Omgang/contacten met de heren waren zeer plezierig. Alles was mogelijk en niet te veel moeite. Super gedaan, ga zo door!

Vidya Gangaram

Echte toevoeging

Het optreden afgelopen donderdag is erg goed gegaan. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van hun muziek en ze waren een echte toevoeging op het evenement. Wanneer ik leuke nieuwe aanvragen binnen krijg hoor je zeker van mij.

Lara Roos

Meest gekozen alternatieven

Onderstaande combinaties worden vaak gekozen in plaats van deze bezetting.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Laat Kars u adviseren!

"Als muzikant en bandleider ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"