Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Een jazzband of jazz DJ op uw nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie

Creëer direct een aangename en sfeervolle ambiance op de nieuwjaarsborrel van uw bedrijf of gemeentelijke instelling. Onze jazzprofessionals zijn in staat om jazzmuziek ten gehore te brengen die voor een zeer breed publiek toegankelijk is en prettig in het gehoor ligt. Het volume is altijd aangepast aan de situatie, dus nooit te hard.

Welke jazzbandjes kunt u samenstellen?

Bij de Jazz Centrale bepaalt u zélf hoe groot de jazzband wordt! Zo is er voor elk budget en grootte van het gezelschap een passende jazzband samen te stellen.


Ook kunt u de jazzband uitbreiden met vocalist!

Optredens in heel Nederland, België en Luxemburg

Wij leveren een jazzband of jazz DJ op elke locatie in de Benelux en het westen van Duitsland!

Dus of het nu gaat om een beurs in de RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Ahoy Rotterdam, Antwerp Expo of Brussel Expo, Dusseldorf of Essen, wij komen graag naar u toe!

"Al een aantal jaren boekt de gemeente Huizen de Jazz Centrale voor haar nieuwjaarsreceptie. Ook vorige week verzorgde het trio een prima muzikale ondersteuning. Leuke gasten, goede muziek. Bedankt weer!"

Cees de Vreede
Nieuwjaarsreceptie Gemeente Huizen

Voor elke situatie een jazzbandje op maat

De Jazz Centrale werkt volgens een uniek concept.
U kunt zelf de samenstelling van het jazzbandje bepalen. Uiteraard kunnen wij u—vanuit een jarenlange ervaring—zeer goed en onafhankelijk adviseren. Zo vinden we in overleg altijd een bezetting die uitstekend geschikt is voor uw specifieke situatie. Op die manier is de muziek nooit te nadrukkelijk aanwezig, en investeert u bovendien niet meer dan nodig.

Diverse jazzbands, voor elk budget

Omdat u bij ons alles kunt huren, van een klein jazzduo tot grotere jazzband, kunnen we u met vrijwel alle realistische budgetten van dienst zijn.

Voor elk budget en voor elk volume.

Waarom de Jazz Centrale inhuren?

  • Professionele en zeer ervaren muzikanten;
  • Diverse samenstellingen, voor elk budget;
  • 100% zekerheid dat het optreden door gaat;
  • Alle apparatuur wordt door ons voorzien;
  • Altijd een jazzbandje dat past bij uw situatie;
  • Vlotte behandeling van uw aanvraag.
  • Swingend en vrolijk kerstrepertoire.

Advies nodig? Bel ons gerust!

Bel ons gerust om over uw specifieke wensen en plannen te spreken. Wij kunnen vanuit onze grote ervaring vaak een hoop handige tips geven.

  +31(0) 85 - 4010 560

"Het optreden gister is ons prima bevallen. De uitvoering was professioneel en de muzikanten hielden rekening met de gelegenheid en de akoestiek."

Karen Meijer 
Nieuwjaarsreceptie Gemeente Muiden
"Onze ondernemers hebben zichtbaar genoten van jullie optreden tijdens onze Nieuwjaarsreceptie van januari 2012. Leuke, swingende muziek en volledig afgestemd op de sfeer. Niet overheersend, maar toch aanwezig. Absoluut een aanrader! Proficiat aan de bandleden vanwege UNIZO-Limburg."

Jo Vannitsem
UNIZO-Limburg (Hasselt, België)
Kies uw entertainment